BLI FRIVILLIG!

Som frivillig på Siste Kapittel-festivalen vil du få en unik mulighet til å bidra og oppleve festivalen innenfra. Din innsats som frivillig er avgjørende for at vi oppnår festivalens målsetting, nemlig å bringe mennesker sammen på tvers av roller og aldre til gode opplevelser for et mer aldringsvennlig samfunn.

Aldringsfestivalen Siste kapittel skal utfordre etablerte og sykdomsbaserte forståelser av aldring, og inspirere til endring. Hvordan ville verden sett ut om vi som samfunn gledet oss til å bli eldre, og dyrket den friheten som aldringen medfører? 

Vi ønsker ditt bidrag som frivillig, og kan love deg en vakker og stimulerende dag. Du kan lese mer om de forskjellige frivilligoppgavene og -rollene

HER:


Vi vil sende ut mer informasjon underveis. Alle vil få svar på sin søknad i god tid før festivalen. For øvrig informasjon, ta kontakt med frivilligkoordinator Phoebe Dobey på frivillig@sistekapittel.no

FRIVILLIGKONTRAKT
* indicates required
Når er du født?
Gi oss beskjed om du har noen allergier.
Vi har forskjellige type vakter og jobber, hvis du har spesielle behov som gjør at du ikke kan jobbe lenge, sitter i rullestol eller er ved dårlig fysisk helse.